Vorige | Volgende

Dobbeweg 1 2254AG VOORSCHOTEN

Huurprijs € 130 per m²/jaar

Omschrijving

Dobbepoort' is een compleet gerenoveerd vrijstaand kantoorgebouw waarin meerdere ondernemingen zijn gevestigd. Gelegen op een zéér goede zichtlocatie met vrij uitzicht over de landerijen wassenaar – Voorschoten, aan de voorzijde van een kleinschalig bedrijventerrein 'Dobbewijk'. Binnen het Dobbepoort gebouw zijn nog enkele, onder architectuur gerealiseerde, kantoorruimtes te huur van verschillende...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor- en opslagruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
600 m²

Omschrijving

Dobbepoort' is een compleet gerenoveerd vrijstaand kantoorgebouw waarin meerdere ondernemingen zijn gevestigd. Gelegen op een zéér goede zichtlocatie met vrij uitzicht over de landerijen wassenaar – Voorschoten, aan de voorzijde van een kleinschalig bedrijventerrein 'Dobbewijk'.

Binnen het Dobbepoort gebouw zijn nog enkele, onder architectuur gerealiseerde, kantoorruimtes te huur van verschillende afmetingen op de begane grond (45 / 75 of 200m2).
Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals het stijlvolle entree met ruime ontvangstruimte, centrale vergaderruimte, klassiek-modern ingerichte lunchlocatie, toiletgroepen en doucheruimte. Optioneel aangeboden zijn inpandig afsluitbare opslagruimten op kelderniveau, welke inpandig of via de expeditie ingang bereikbaar zijn middels een personen-/goederenlift.

Onder architectuur
De indelingen van de kantoorruimtes is, in samenwerking met architecten, naar een eigentijds ontwerp voor een optimale benutting door meerdere ondernemingen als uitgangspunt.
Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is optimaal met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen langs de doorgaande weg Voorschoten – Wassenaar. Nabij de rijksweg A44, Den Haag – Leiden – Amsterdam. Op enkele minuten loopafstand van het NS Station en bushaltes, alsmede het centrum van Voorschoten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 35 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor- en opslagruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
600 m²
In units vanaf
45 m²
Perceel
2.000 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Energielabel
Klasse A

Foto's

Kaart Dobbeweg 1 2254AG VOORSCHOTEN

naar Dobbeweg 1 2254AG VOORSCHOTEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand